-0.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Milići su mjesto državnih, partijskih i lokalnih uspjeha SNSD-a

MILIĆI – Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništav BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik istakao je večeras na predizbornoj tribini te stranke u Milićima da je ova opština mjesto državnih, partijskih i lokalnih uspjeha SNSD-a. 

„To smo radili zajedno sa dobrim ljudima ovdje u Milićima koji su bili na pravoj strani političkog izbora. Tu je, naravno, i nezaobilazni faktor Rajko Dukić, koji je pomagao i imao uvijek viziju za ovo mjesto, ovu opštinu i ovaj kraj i tu je bilo lako kada smo imali ideje i mogli da pomognemo“, rekao je Dodik.

Dodik je zahvalio Milićanima za podršku koju su davali SNSD-u u kontinuitetu.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je na večerašnjoj tribini da u Milićima očekuje veliku pobjedu SNSD-a.

„Ovdje smo uradili mnogo toga zajedno. Zahvaljujući ljudima iz politike odavde, kao što je Radovan Višković, načelnik i mnogi drugi ljudi koji su pomogli, realizovali smo niz projekata. Vjerujem u jake Miliće, vjerujem u jaku Republiku Srpsku i to je naš jedini politički zadatak“, rekla je Cvijanovićeva.

Nosilac kandidatske liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici sedam Radovan Višković istakao je večeras u Milićima da je SNSD proteklih 20 godina predano radio i da će tako nastaviti u budućnosti.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se