15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Govedarica: Nedjelja da bude praznik demokratije

BANJALUKA – Kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica poželio je da u nedjelju, 7. oktobra, bude praznik demokratije i da građani slobodno i dostojanstveno izađu na opšte izbore, glasajući za ljude za koje vjeruju da mogu da ih povedu u izvjesnu budućnost. 

Govedarica je danas u Banjaluci rekao da su predstavnici SzP-a u aktuelnu kampanju ušli kao ljudi, vodili je kao ljudi i iz kampanje izlaze kao ljudi.

Iz SzP-a je saopšteno da je Govedarica naglasio da je posljednjih dana kampanja bila prljava prema partijama koje čine ovaj politički savez, a pogotovo prema SDS-u i njemu lično, zbog čega su spremljene tužbe prema onima koji su iznosili neistine.

Govedarica je poželio sreću i uspjeh svim partijama SzP-a i naglasio da je uvjeren da će narodnom voljom u nedjelju, zajedno sa kandidatom za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem, obilježiti dan pobjede.

Ivanić je pozivao građane da u nedjelju u što većem broju izađu na izbore, te izrazio uvjerenje da će, na bazi onoga što je vidio tokom kampnje, on i Govedarica pobijediti.

On je je zahvalio svim kandidatima i volonterima SDS-a, PDP-a, NDP-a i partija članica SzP-a na podršci i predanom radu u posljednjih mjesec dana.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se