15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Dodik: U Bronzani Majdan smo došli po osmu pobjedu

BANJALUKA – Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je ova partija u Bronzanom Majdanu kod Banjaluke pobijedila na sedam izbora uzastopno, i na opštim i na lokalnim. 

„Mi se ovdje dobro razumijemo. Došli smo po osmu pobjedu“, poručio je Dodik na tribini u Bronzanom Majdanu.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Željka Cvijanović poručila je da ova stranka garantuje stabilnu Banjaluku i Republiku Srpsku.

„Moramo svi zajedno raditi na stabilnosti institucija, lokalnih i republičkih, da bismo se održali na okupu. Naša politika je politika stabilne i jake Republike Srpske, opština i gradova, naših sela. Ruku pod ruku moramo razvijati našu Republiku. U ovom kraju smo uvijek imali podršku“, dodala je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da ljudi znaju da SNSD radi i za jaku Republiku i za jaku Banjaluku.

Cvijanovićeva je ovom prilikom navela da joj je žao što je ova kampanja obilovala prljavštinama koje ne priliče ljudima koji pretenduju da budu veliki funkcioneri.

„Mi ne radimo takve stvari, mi radimo za Republiku Srpsku, mi je gradimo i jačamo“, poručila je Cvijanovićeva.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice tri Nikola Špirić rekao je da na izborima očekuje ubjedljivu pobjedu ove partije.

„Očekujemo većinski paket u Narodnoj skupštini, ali i ubjedljivu pobjedu za Parlamentarnu skupštinu“, poručio je Špirić.

On je dodao da veliki broj okupljenih građana u Bronzanom Majdanu govori da su već opredijeljeni za koga će glasati 7. oktobra.

„Svuda je vidljivo kolika se podrška daje politici SNSD-a, sa razlogom. Od Srpske liste očekujemo u kantonu deset četiri poslanika i očekujemo mjesto jednog poslanika u federalnom parlamentu, što je znak da se u Federaciji neće moći odlučivati bez SNSD-a, pogotovo u mjestima i naseljima u kojima su se Srbi vratili“, zaključio je Špirić.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se