8.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Dodik: Narod da ne bira terorističko krilo SDS-a

VLASENICA – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je nadu da će ljudi, kojima je stalo do stabilnosti, mira i razvoja Srpske, na predstojećim izborima birati one koji su na vlasti, a ne, kako je rekao, terorističko krilo SDS-a, koje ispaljuje „zolje“ po Banjaluci i Republici. 

„Narod to vidi i oni kojima je stalo do stabilnosti Srpske nemaju koga drugog nego da na izborima biraju nas“, rekao je Dodik novinarima u Vlasenici.

On je naglasio da u Banjaluci tokom rata nije ispaljena „zolja“, a da to sada rade aktivisti SDS-a kako bi napravili nestabilnu Srpsku.

„To se kosi sa svim očekivanjima ovog naroda. To je radio Alija Izetbegović kada je pucao na svoj narod na pijaci Markale u Sarajevu, kao i na Tuzlanskoj kapiji. Isto SDS sada radi ovdje. Ako narod hoće ovdje terorizam i da ima vođstvo u kome su /SDS-ov Dragan/ Mektić i ostali, onda će glasati za njih. Mi ne snosimo odgovornost te vrste“, rekao je Dodik.

On smatra u tom smislu da je narod u Srpskoj pametniji od svega i da ima mjeru.

„Možete da ponudite da ga prevarite i kupite, ali narod ima svoj stav koji nesumnjivo vuče na našu stranu“, ocijenio je Dodik.

On je, govoreći o uspjesima vlasti Srpske, podsjetio da je danas u Mrkonjić Gradu puštena u rad nova hidroelektrana „Bočac dva“, da je nedavno otvoren auto-put Banjaluka-Doboj i klinički centar u Banjaluci, te najavio da će sutra u Istočnom Sarajevu biti otvorena bolnica „Srbija“.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se