23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Danas promjenjivo oblačno, mjestimično sa kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati promjenljivo oblačno vrijeme mjestimično sa kišom, a u Hercegovini i pljuskovima sa grmljavinom. 

Jutros je pretežno vedro, oko rijeka ponegdje sa maglom, a oblačnije u Hercegovini i na jugozapadu Krajine.

Prijepodne promjenljivo oblačno sa mjestimično kratkotrajnom kišom u Hercegovini i na jugozapadu Krajine, a u ostalim predjelima suvo uz sunčane intervale.

U drugom dijelu dana u većini krajeva biće oblačnije uz povremenu i mjestimičnu kišu, koja će biti češća u Hercegovini, gdje će biti i pljuskova sa grmljavinom.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 22 do 28 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar slab do umjeren, na jugozapadu povremeno i jak, južni i jugoistočni.

Temperatura vazduha izmjerena u 8.00 časova: Sokolac četiri, Mlječanica šest, Kalinovik i Bjelašnica sedam, Ribnik, Novi Grad, Prijedor, Krupa na Uni, Bihać, Bijeljina i Sanski Most osam, Banjaluka, Tuzla, Srbac, Šipovo i Han Pijesak devet, Višegrad, Gacko, Mrkonjić Grad, Brčko, Bugojno, Jajce i Srebrenica 10, Doboj, Gradačac, Ivan Sedlo, Sarajevo, Čemerno i Rudo 11, Foča, Zvornik i Nevesinje 12, Bileća 13, Grude i Trebinje 16, Livno i Mostar 17 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se