15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Danas oblačno uz povremenu kišu

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno vrijeme uz povremenu kišu i sunčane intervale, te dnevnu temperaturu od 17 do 24 stepena Celzijusova. 

Jutros je promjenljivo oblačno, uz kišu u Hercegovini i na jugozapadu Krajine, u ostalim krajevima uglavnom suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće promjenljivo oblačno i dalje toplo za ovo doba godine uz povremenu kišu sa grmljavinom, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Više kiše će biti u Hercegovini, a vrlo malo na sjeveru. Prema večeri doći će do prestanka padavina, osim na krajnjem istoku i sjeveroistoku.

Vjetar će biti slab, pretežno južni i jugoistočni.

Temperatura vazduha izmjerena u 8.00 časova: Bjelašnica šest, Bihać i Sokolac sedam, Kalinovik devet, Han Pijesak deset, Krupa na Uni i Nevesinje 11, Gacko, Novi Grad, Srebrenica, Čemerno, Rudo, Bugojno, Ivan Sedlo i Tuzla 12, Ribnik, Mrkonjić Grad, Foča, Bileća, Prijedor, Višegrad, Mlječanica, Banjaluka, Bijeljina, Brčko, Sanski Most i Sarajevo 13, Mrakovica, Srbac, Šipovo, Jajce i Livno 14, Trebinje, Doboj i Gradačac 15, Grude 16 i Mostar 17 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se