5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Cvijanović: Pokazali smo da imamo snage da radimo, nastavljamo zajedno

ISTOČNO SARAJEVO – Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je ponosna što se danas u Istočnom Sarajevu svečano otvara nova zgrada Bolnice „Srbija“ i istakla da su ova regija i ovaj grad strateški važni za Srpsku. 

„Uspjeli smo opet, kao i mnogo puta do sada, i pokazali da radimo, gradimo i razvijamo Republiku Srpsku“, istakla je Cvijanovićeva i dodala da će Bolnica „Srbija“, kao savremena zdravstvena ustanova, služiti građanima i omogućiti zdravstevnim radnicima da rade u mnogo boljim uslovima.

Cvijanovićeva je zahvalila svima koji su vjerovali u ovaj projekat, ali i onima koji nisu, jer su davali „vjetar u leđa“ da se on što prije završi, naglasivši da je najbitnije da je nova bolnica izgrađena.

Ona je navela da je nova bolnica savremena ustanova koja će omogućiti zdravstvenim radnicima da rade u mnogo boljim uslovima i zahvalila im što su ostali privrženi Republici Srpskoj i ostali da žive i rade na ovim prostorima.

„Dugo smo čekali, ali smo dočekali novu i modernu bolnicu. Ponosna sam da smo za vrijeme ove vlade završili ovaj projekat, jer smo uspjeli da pokažemo da imamo kapaciteta da gradimo i radimo, da dođemo u sva naša sela i gradove i ulažemo u njihovu bolju budućnost“, istakla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da ne postoji mjesto u Republici Srpskoj gdje se ne gradi neki kapitalni projekat i to pokazuje snagu ove vlasti i naroda, navodeći da je i ova bolnica zajednički projekat naroda i vlasti.

„Zato i vjerujem u vas, u jaku Republiku Srpsku u kojoj ne postoji posao koji ne možemo zajedničkim snagama uspješno završiti. Vi ste vjerovali u svoje institucije i svoju Republiku i znali ste da će se to desiti i desilo se“, istakla je Cvijanovićeva u obraćanju na svečanom otvaranju Bolnice „Srbija“ u Istočnom Sarajevu, dodavši da u Republici Srpskoj ima još mnogo stvari koje treba zajedno raditi i koje će se raditi.

Ona je naglasila da želi da Istočno Sarajevo i Republika Srpska rastu, da se razvijaju i da budu sadržajnije i ljepše mjesto za život.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se