10.4 C
Zvornik
19. март 2024.

Cvijanović: Građani žele mir, stabilnost, prosperitet, razvoj i funkcionalnost institucija

BANJALUKA – Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da očekuje ubjedljivu pobjedu pojedinačnih kandidata SNSD-a na današnjim izborima, kao i najveći broj mandata u Narodnoj skupštini Srpske i Predstavničkom domu parlamenta BiH. 

Cvijanovićeva je istakla da građani žele mir, stabilnost, prosperitet, razvoj i funkcionalnost institucija koje mogu da izvršavaju svoje obaveze.

„S obzirom na to da smo u prethodnom periodu naporno radili, povećavali plate, penzije, socijalna davanja, uvodili neka nova socijalna prava, povećavali agrarni budžet, gradili i radili širom Republike očekujem da će to biti opredjeljujuće za naše građane, jer znam koliko očekuju i žele da vide izvjesnost“, rekla je Cvijanovićeva novinarima nakon što je glasala u Školi za slušno oštećene u Banjaluci.

Ona je naglasila da je sigurna u „veliku pobjedu, jer zna da Republika Srspka ide samo sigurnim putem i napreduje svakog dana“.

„Pobijedili smo mnoga teška vremena zahvaljujući funkcionalnosti naših institucija zbog čega smo i ulagali toliko energije da se odbrani njihova stabilnost i zajedno sa građanima savladali ekonomsku krizu, sušu, poplavu, led, opstrukciju sa nivoa BiH, nemoralne i nenormalne zahtjeve koje smo dobijali od pojedinih stranaca. Sve smo to prošli zajedno“, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da su izbori uvijek praznik i dan demokratije.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se