8.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Ana je gola čistačica i zarađuje 51 evro po satu

Ana je počela sa poslom „prirodni čistači“ prije tri mjeseca i to joj je otvorilo oči.

Dvadesetčetvorogodišnjakinja čistačica, koja se ovim poslom bavi da bi zaradila dodatni novac, otkriva kako on zaista izgleda.

Ana, koja želi da ostane anonimna, čisti domove gola već tri mjeseca i navodi da je to lijepa promjena od svakodnevnog kancelarijskog posla.

Ovaj posao joj donosi 51 evro po satu.

Kompanija je nastala 2017. godine idejom Laure Smit, zbog „povećanog interesovanja za čistače-nudiste u britanskom društvu“.

Iako nikada ranije nije bila na nekom nudističkom događaju, Ana – koja tvrdi da se osjeća udobno dok je gola i često takva šeta pred bliskim prijateljima – prijavila se za ovu službu.

– Nova sam u naturalizmu. Nikada to ranije nisam radila – nisam čak bila ni na nudističkoj plaži ili nekom sličnom mjestu. Razgolitila bih se samo kod kuće. Nisam bila nervozna, jer se osjećam prijatno dok sam gola – tvrdi Ana.

– Pronalazim da sam po prvi put veoma liberalna povodom nečega. Kada sam sa bliskim prijateljima ili dečkom, šetam se gola. Nisam sasvim sigurna da li mi se to dopada, ali se tako osjećam udobnije – dodaje ona.

Ana navodi da može da odradi tri ili četiri čišćenja tokom nedjelje. Gola zaradi 51 evro po satu, dok bi obučena zarađivala 26.

– Klijenti su uglavnom slobodni muškarci, koji žive sami. Različitog su uzrasta od 20 do 50 godina. Veoma su profesionalni. Jedan od njih je bio izuzetno ljubazan i pitao me je da li mi je neprijatno, nastavljajući razgovor, što me je veoma opustilo – kaže Ana.

Kompanija odmah stavlja do znanja da ne nude seksualne usluge.

(Blic)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se