21.4 C
Zvornik
27. мај 2024.

Znate li koliko vremena muškarci provedu u kupatilu „skrivajući se“ da bi bili u miru i tišini?

Nerijetko se može čuti da se ljudi žale kako nemaju dovoljno vremena za sebe. Ipak, čini se da to nije slučaj s muškarcima jer su pronašli rješenje – oni, naime, provedu čak sedam sati skrivajući se u kupatilu samo da bi bili u miru i tišini.

Istraživanje je obuhvatilo 1.000 muškaraca i ispostavilo se kako se tamo skrivaju od „zanovijetajućih“ partnerki, izbjegavaju djecu i imaju priliku da budu na telefonu u miru.

Prema pisanju „Lad Biblea“, ta brojka se odnosu na vremenski period od godinu dana, a neki od njih u tom vremenu uopšte ne koriste WC i kupatilo u te svrhe, već se isključivo zaključaju kako ih niko ne bi ometao.

Muškarci koji su obuhvaćeni u istraživanju rekli su:

„Svako od nas treba malo vremena za sebe same, koristimo ga kako bismo se malo odmorili ili potpuno isključili. Kupatilo navode kao idealno mjesto za to jer se mogu potpuno otcijepiti od spoljnog svijeta, iako samo privremeno“.

Na prvom mjestu uznemiravanja nalaze se partneri, zatim slijede djeca. 45% ispitanika priznalo je da im je stvarno teško izboriti vrijeme za sebe jer njihovi partneri ne shvataju kako su zauzeti.

25% muškaraca išlo je toliko daleko da su rekli kako odu u kupatilo kad ne znaju kako bi se nosili s problemima. 23% ispitanika reklo je kako je kupatilo njihovo sigurno utočište.

(Vecernji.hr)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se