10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Vlasenica: Održana izložba pasa svih rasa

VLASENICA – U Vlasenici je danas održana izložba pasa svih rasa, na kojoj je učestvovalo više od 100 ljubitelja i vlasnika pasa koji su izlagali svoje ljubimce pred stručnim žirijem i brojnim posjetiocima. 

Na ovom svojevsrnom kinološkom spektaklu bilo je prijavljeno 150 pasa iz BiH, Srbije i Hrvatske, od čega u glavnoj takmičarskoj konkurenciji 105, te pedesetak u takozvanoj kategoriji mješanaca.

„Uspjeli smo da organizujemo manifestaciju koja je na izuzetno visokom nivou. Stigli su ozbiljni uzgajivači, koji se bave ovim poslom dugi niz godina i koji obilaze ovakve manifestacije. Za sve takmičare obezbijedili smo pehare i nagrade u vidu hrane za njihove ljubimce“, rekao je novinarima predsjednik Kinološkog kluba „Kenel“ iz Vlasenice Tihomir Vlačić.

Načelnik Vlasenice Miroslav Kraljević, koji je i otvorio ovu izložbu, izrazio je zadovoljstvo što je organizacija ovako važnog takmičenja povjerena ovoj opštini.

Izložbu „CAC BiH Vlasenica 2018“ organizovali su vlasenički Kinološki klub „Kenel“ i Regionalni kinološki klub „Kanis“ iz Zvornika, a pokrovitelj manifestacije bila je opština Vlasenica.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se