18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Vjerili se Edi Marfi i Pejdž Bačer

Pedesetsedmogodišnji glumac Edi Marfi i njegova izabranica Pejdž Bačer su obavili vjeridbu u tajnosti, samo nekoliko nedjelja nakon što su potvrdili da će postati roditelji, piše britanski Metro.

Sumnju je pokrenula fotografija buduće mame na kojoj se jasno vidi dijamantski prsten na ruci, a kasnije je Edi za Ju-Es vikli potvrdio pisanje medije.

Slavni komičar i lepa Australijanka imaju jedno zajedničko dijete, ćerku Izi Onu, koja se rodila u maju 2016. godine. Par je zajedno već šest godina, ali svoj privatni život čuvaju od javnosti, i to je razlog zašto nemaju profile na društvenim mrežama.

Inače zvijezdi filma „Policajac sa Beverli Hilsa“ je ovo drugi brak. On je prethodno bio oženjen sa Nikol Marfi, televizijskom zvezdom i modelom sa kojom se nakon 22 godina ljubavi ipak rastao.

Edi je otac već devetoro djece, petoro je dobio u braku sa Nikol – Bria, Majls, Šajn, Zola i Bela, 29-godišnjeg sina Erika sa Paulom Mekneli, sina Kristijana sa Tamarom Hud i 11-godišnju ćerku Ejndžl sa pjevačicom Melani Braun.

(Nezavisne novine)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se