18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Sutra promjenjivo oblačno sa sunčanim intervalima

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje promjenljivo oblačno i veoma toplo vrijeme, uz sunčane intervale, a poslijepodne će na jugozapadu i istoku biti nestabilno. 

Ujutro i prijepodne biće malo do umjereno oblačno na sjeverozapadu i sjeveru, u centralnom pojasu pretežno oblačno, uz mogućnost slabe kiše, posebno u planinama na jugozapadu i istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana i popodne biće promjenljivo vrijeme, postojaće uslovi za grmljavinu i pljuskove na jugozapadu i istoku, a prema večeri moguće je da se pljuskovi šire u srednjem i donjem toku rijeke Drine, dok će na sjeveru i jugu ostati suvo sa više sunca.

Duvaće slab i promjenljiv vjetar u prijepodnevnim časovima, tokom dana umjeren južni i jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura 30, na jugu oko 32 stepena Celzijusova.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica 12, Čemerno 18, Livno 20, Kalinovik i Ivan sedlo 22, Mrakovica 23, Gacko, Mrkonjić Grad, Šipovo, Bugojno i Jajce 25, Ribnik, Bihać, Sanski Most i Sarajevo 26, Banjaluka, Nevesinje, Srbac, Brčko, Doboj, Gradačac, Prijedor i Tuzla 27, Foča, Rudo i Bijeljina 28, Trebinje, Bileća i Višegrad 29, Stolac 31 i Mostar 33 stepena Celzijusova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se