18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Sutra pretežno sunčano

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje pretežno sunčano vrijeme, a najviša temperatura iznosiće od 19 do 25 stepeni Celzijusovih.  

Ujutro je po kotlinama moguća magla, dok se poslije podne očekuje naoblačenje u Krajini, a krajem dana postepeno i u ostalim predjelima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i FBiH danas je stabilno, ugodno i pretežno sunčano vrijeme, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica nula, Mrakovica, Kalinovik i Han Pijesak 10, Čemerno 11, Kneževo 13, Manjača, Sokolac i Ivan Sedlo 14, Srebrenica i Krupa na Uni 15, Mlječanica, Gacko, Mrkonjić Grad, Zvornik, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla 16, Majevac, Ribnik, Novi Grad, Šipovo, Nevesinje, Brčko, Bugojno i Gradačac 17, Istočno Sarajevo, Foča, Prijedor, Srbac, Banjaluka, Rudo, Bijeljina, Doboj, Bihać i Livno 18, Višegrad 20, Mostar 23, Bileća, Trebinje i Grude 24 stepena Celzijusova.

U utorak, 2. oktobra preovladavaće promjenljivo oblačno vrijeme, na sjeveroistoku i istoku više sunca, a na zapadu, jugozapadu i jugu pretežno do potpuno oblačno.

Najviša temperatura vazduha iznosiće od 15 do 20 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 3. oktobra očekuje se promjenljivo oblačno i ponovo malo toplije u odnosu na prethodni dan.

U četvrtak, 4. oktobra preovladavaće promjenljivo oblačno vrijeme, a temperatura će biti malo niža u odnosu na prethodni dan.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se