9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Rođen je bez penisa, onda je dobio vještački, konačno imao prvi seks u 45. godini i onda pao u komu

Čovjek rođen bez penisa je pao u komu ubrzo nakon što je izgubio nevinost.

Endru Vordli (45) je nakon 10 sati duge operacije dobio bionički penis i konačno je mogao da uživa u seksu. On i njegova djevojka Fedra Fabijan su bili oduševljeni rezultatima.

Međutim, svega nekoliko dana nakon što je imao seks prvi put Fedra je našla dečka srušeog na podu. On je hitno odvezen u bolnicu gdje je u komi proveo pet dana.

– Imao je groznicu danima i povraćao je. Mislili su da ima neki virus koji napada nervni sitem – rekao je njegov publicista za „Dejli mejl“.

Nekoliko dana je bio u toliko teškom stanju da ljekari nisu mogli ni da ga skeniraju. Testirali su ga na rak pankreasa, ali su utvrdili da nije to.

Fedra je rekla da se plašila da nije njihov seks doveo do toga da se Endru razboli, ali su doktori otkrili pravi uzrok.

U pitanju je bio problem sa žučnom kesom i Endru je dobio lijekove i trenutno se oporavlja.

Endru, koji je rođen u Mančesteru i bavi se keteringom, rođen je sa oboljenjem ekstrofija bešike, što znači da su mu se polni organi formirali izvan tijela.

Iako je imao jedan testis, nije imao penis. U prošlosti je zbog toga pokušao da se ubije, ali je 2012. dobio nadu nakon što su su ga uputili kod dr Dena Vuka, urologa Univerzitetske bolnice u Londonu (UCLH). On ga je upoznao s kolegom Dejvidom Ralfom, stručnjakom za genitalnu rekonstrukciju, koji ga je operisao.

(Blic)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se