LIFESTYLE

Prepoznajte čovjeka za brak

Ako više ne želite da trošite vrijeme na izlaske sa bilo kakvim muškarcima, već želite da konačno upoznate „gospodina pravog“, možda vam pomognu instrukcije Rakel Izabel Alderete. Popularna blogerka je podijelila savjete kako da prepoznate čovjeka za brak, na osnovu preporuka svog oca za pronalaženje muškarca koji će vas zaista usrećiti.

Mora da zna da vas nasmije
Izlazite sa muškarcem koji vas čini srećnim, ali udajte se za njega samo ako vas toliko zasmijava da vam se grče mišići u stomaku i može da vas nasmije čak i dok neutješno jecate – piše na Rakelinom blogu. Autorka dodaje da pronađete nekog ko banalno čini zanimljivim.

Ima žuljeve na dlanovima
Uvjerite se da ima „žute plikove“ na rukama, jer je to znak da je vrijedan i zna da stvara, a stvaranje je čin nesebičnosti. Uputstvo ove blogerke glasi da su grubi dlanovi bolji od mekih, zato što su žuljevi dokaz da je živio.

Zna da se bori sa stresom
Prije nego što se udate za njega, naljutite ga. Morate da ga vidite bijesnog, uplašenog, bolesnog i pod stresom, jer to mijenja svaku osobu. Ako uspije da se iznese sa tim, znači da je spreman za život udvoje.

Vi ste mu važniji od novca
Ako mu je novčanik ispred ljubavi, nikada nećete biti njegov prioritet. Treba da voli novac, ali samo zato da bi vas usrećio. Ukoliko vas stalno opterećuje finansijskim problemima, nije spreman za pravi bračni život.

Voli životinje
Kako se čovjek odnosi prema životinjama pokazuje kako će se odnositi prema deci. Ako ga vidite da podiže ruku na psa, spakujte stvari i otiđite. Sutra će to uraditi vama i djeci. A, nasilnik nije ključ za sreću.

(Večernje novosti)

Tagovi
Back to top button
Close
Close