Zabava

Prelijepoj misici oduzeli krunu zbog laganja o privatnom životu

Dvadesetrogodišnja Veronika Didusenko prije samo nekoliko dana proglašena je najljepšom ženom u Ukrajni, ali je ubrzo ostala bez osvojene krune.

Kako pišu svjetski mediji misica Veronika Didusenko nije ispoštovala sva pravila neophodna za takmičenje, a što je najgore ona je pri apliciranju lagala organizatore.

Nakon pobjede, prilikom provjere njenih podataka otkriveno je da Ukrajinka ima četvorogodišnjeg sina sa bivšim suprugom. Kako pravila takmičenja brane majkama i udatim ženama da se takmiče, Didusenko je diskvalifikovana.

Organizatori izbora za mis su izdali saopštenje u kome su potvrdili da Veronika ne može da zadrži titulu, kao i da neće ići na takmičenje za Mis svijeta koje se u decembru mjesecu održava u Kini. Ukrajinu će predstavljati neka druga djevojka umjesto Didusenkove.

 

View this post on Instagram

 

Nareštі, usvіdomivši vse, щo trapilosя, vіdznяvši peršі prяmі efіri ta іnterv`ю dlя ZMІ, я možu podіlitisя svoїmi emocіяmi! Mene perepovnює nevimovna vdяčnіstь komіtetu @missukraine_officialkožnomu, hto mne pіdtrimuvav, я vіdčuvaю Vašu lюbov і vіru – ce DIVOVIŽNO❤️❤️❤️ Dяkuю nadzvičaйnim @landik19 za pіdtrimku 24/7, @ayten.novruzova, @zorianchuk, @katya_den, @veronica_v78, vikonavčomu direktoru @kioseviktoriya Moя щira podяka členam ŽURІ: @mashaefrosinina, @aakucherenko, @nikolaytyshchenko, @vova_ostapchuk, @olgakharlan, @iusypchuk_bogdan @gorovaya_irina, @aysina_julia, @yuriy_tkach ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ta krasnomovnim vedučim @kosadcha, @gorbunovyuriy І ,zvičaйno, spasibі čudovій @polina.tkach za peredaču estafeti❤️ Obožnюю moїh dіvčat: Miss Ukraine Earth @anastasiia_kryvokhyzha ta Miss Ukraine International @bogdana_tarasyk ❣️❣️❣️ #missukraine2018

A post shared by Veronika Didusenko (@veronika_didusenko) on

Ova vijest mnoge je iznenadila, a osim kritika koje su joj upućene zbog laganja mnogi se pitaju kakve veze ima roditeljstvo i izbor ljepote.

„Prijatelji, nikada nisam bila blogerka, ali sad vas je već preko 10 hiljada koji me pratite. Hvala vam na iskrenoj podršci tokom ovih teških vremena. Divni ste“, napisala je nesuđena Mis Ukrajine na svom Instagram profilu.

Inače, osim što je na kratko bila misica, Veronika je radila na svom obrazovanju.

Ona je diplomirala matematiku i osnovala je udruženje Young Einsteins Ukraine u okviru koga pomaže djeci bez roditeljske pomoćim a koja su talentovana za prirodne nauke.

(Nezavisne novine)

Tagovi
Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close
Close