10.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Pavić u Srebrenici: Očekujemo 15 poslanika i mjesto predsjednika Vlade RS

SREBRENICA – Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je na predizbornoj tribini u Srebrenici da ova stranka ima podršku veću nego ikada, te da očekuje dobar rezultat i 15 poslanika u Narodnoj skupštini i mjesto predsjednika Vlade Republike Srpske. 

Pavić je naglasio da je DNS zainteresovan za razvoj Srebrenice jer je ona u specifičnom položaju i istakao da će ova stranka nastojati da ojača u toj lokalnoj zajednici.

„Prijedor iz kojeg dolazim u ratu je doživio sličnu sudbinu kao i Srebrenica, a sada je jedan od najprosperitetnijih gradova u BiH. Ako budemo mogli da dio svog iskustva prenesemo na Srebrenicu mislim da će i ona ostvariti brz napredak na korist svih građana koji ovdje žive“, naveo je Pavić.

On je dodao da je njegov današnji u Srebrenici podrška ljudima koji rade u Srebrenici da ostanu i rade za dobrobit stanovništva i opštine u cjelini.

Na tribini su predstavljeni kandidati DNS-a iz Izborne jedinice sedam za Narodnu skupštinu Republike Srpske, među kojima je Velibor Rankić iz Srebrenice, te za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri, među kojima je i Jovana Rakić iz ove opštine.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se