15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Nakon „ispunjenog zadatka“ Stanivuković se službenim „audijem“ odvezao iz Čelinca (video)

BANJALUKA – Nakon incidenta koji je izazvao na današnjem polaganju kamena temeljca za izgradnju novog mosta u Čelincu, kandidata za poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Repubike Srpske Draška Stanivukovića čekali su ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak i njegov vozač koji su ga službenim vozilom odvezli iz Čelinca. 

ATV je objavila snimak na kojem se vidi Crnadak i njegov vozač da čekaju Stanivukovića, a potom zajedno s njim napuštaju Čelinac.

Stanivuković je došao danas sa nekoliko svojih pristalica u Čelinac gdje su predsjednik i premijer Republike Srpske Milorad Dodik i Željka Cvijanović položili kamen temeljac za igradnju novog mosta preko rijeke Vrbanje sa namjerom da izazove incident.

https://youtu.be/_KHq6PvJXug

Policija nije dozvolila Stanivukoviću da priđe mjestu ceremonije jer je u džepu nosio kamen za koji je rekao da želi simbolično da ga položi na mjestu izgradnje novog mosta, javio je izvještač Srne sa lica mjesta.

Nakon njegove garancije da neće praviti incidente, policija mu je dozvolila da priđe mjestu događaja.

Međutim, Stanivuković je tada bacio svoj mobilni telefon i počeo da viče „Predsjedniče, nemojte me udarati“ i „Predsjedniče, vratite mi moj telefon“, iako predsjednik Republike uopšte nije bio u njegovoj blizini.

Kada ga je jedan od mještana upitao „mladiću, zašto ti to treba“, Stanivuković je rekao da je „to njegov zadatak, koji je danas morao da ispuni“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se