18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Mladi socijaldemokrati regije poručili – neupitna apsolutna pobjeda naših kandidata Cvijanović i Dodika (foto)

ZVORNIK – U Zvorniku je danas održan sastanak Mladih socijaldemokrata regije Birač (Izborna jedinica 7.) kome je prisustvovao i predsjednik Mladih socijaldemokrata Republike Srpske Denis Šulić.

On je rekao da su na sastanku okupljeni predstavnici svih opštinskih i gradskih odbora mladih socijaldemokrata sa regije kako bi se analizirale aktivnosti koje su realizovane od početka izborne kampanje i one koje trebna preduzeti u narednom periodu u ovoj regiji.

– Regija Birač je uvijek davala dodatnu snagu SNSD-u putem organizacija mladih socijaldemokrata. Tako smo i ove godine, na samom početku kampanje, ovdje u Zvorniku imali prijem više stotina novih članova i to pokazuje da su mladi opredjeljeni za politiku Milorada Dodika i Željke Cvijanović – rekao je Šulić.

On je naglasio da Mladi socijaldemokrati prvenstveno imaju cilj, a to je ubjedljiva pobjeda kadidata SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva Bih Milorada Dodika i kandidata za predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović.

Napomenuvši da i kroz ovakve sastanke žele da aktivizam mladih podignu na još viši nivo, Šulić je dodao da na izbornim listama za Narodnu skupštinu i Parlament BiH ima preko 20 kandidata iz reda MSD-a.
Sandra Erkić, potpredsjednik MSD Republike Srpske, istakla je da je ovo jedan u nizu sastanaka koji će biti organizovani u svih devet izbornih jedinica širom Republike Srpske kojim pokazuju jedinstvo i snagu koju SNSD i mladi socijaldemokrati imaju.

– Mi ćemo danas poslati jedinstvenu poruku, a to je da je apsolutno neupitna pobjeda naših kandidata za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović i Milorada Dodika – rekla je Erkićeva koja je naglasila da sve dosadašnje ankete i istraživanja pokazuju da SNSD na izborima 7. oktobra ostvaruje ubjedljivu istorijsku pobjedu, veću nego ikada.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se