18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Krali gorivo iz radnih mašina preduzeća iz Zvornika

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela, lica inicijala B.S. (1998) i D.Đ. (1997), oba iz Bratunca, koja su lišili slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Teška krađa“, navodi se u saopštenju za medije Policijske uprave Zvornik.

Preduzimajući operativno-taktičke mjere i radnje iz svoje nadležnosti, policijski službenici zatekli su u mjestu Polom, opština Bratunac, lica B.S. i D.Đ. u vršenju krivičnog djela, koja su pokušala iz radnih mašina koje su vlasništvo jednog privatnog preduzeća iz Zvornika, da otuđe pogonsko dizel gorivo, gdje su brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika spriječena u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

Izvršenim pretresom objekata i vozila koja koriste osumnjičena lica, pronađena je i privremeno oduzeta veća količina dizel goriva za koju se sumnja da potiče iz izvršenih krivičnih djela kao i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa činjenjem ovih krivičnih djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se