14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Kompletan Opštinski odbor SNS-a Bratunac pristupio SNSD-u

BRATUNAC – Kompletan Opštinski odbor SNS-a Bratunac danas je pristupio SNSD-u, potvrdio je Srni dosadašnji predsjednik bratunačkog SNS-a Petko Rankić. 

Danas je otvorena još jedna kancelarija SNSD-a u Bratuncu i priređena zajednička svečana sjednica opštinskih odbora ovih stranaka na kojoj su već bivši članovi SNS-a potpisali pristupnice SNSD-u.

„Odlučili smo da u punom kapacitetu pređemo u SNSD, jer smo se uvjerili da je to mnogo organizovanija stranka od drugih i da će pobijediti na predstojećim izborima“, istakao je Rankić i pojasnio da žele dati puni doprinos toj pobjedi.

Rankić je pozvao članove i simpatizere SNS-a da glasaju za kandidate SNSD-a na svim nivoima vlasti.

„Smatramo da će naše biračko tijelo uvažiti ovaj poziv, a mi smo na prošlim izborima u Bratuncu dobili podršku 3.180 birača i to će biti velika snaga na predstojećim izborima“, ocijenio je Rankić.

Prema njegovim riječima četiri odbornika ove stranke u Skupštini opštine Bratunac preći će u Klub odbornika SNSD-a.

„Razlog što smo donijeli ovu odluku je što SNSD razvija i čuva Republiku Srpsku, a to kao privrednik najbolje znam i cijenim i trenutno jedino Milorad Dodik može da vodi srpski narod u Srpskoj“, poručio je Rankić.

Šef Izbornog štaba SNSD-a u Bratuncu Nedeljko Mlađenović rekao je da se svakodnevno povećava broj članova ove stranke u ovom mjestu i da su zbog toga otvorili još jednu kancelariju da bi se aktivisti mogli okupljati i izvršavati stranačke obaveze.

„Posebno mi je drago što su Bratunčani prepoznali da ovoj opštini može pomoći samo Vlada Republike Srpske i što su se već opredijelili kome će dati glas na izborima“, rekao je Mlađenović.

On je istakao da će u Bratuncu sigurno pobijediti SNSD, jer građani cijene višegodišnje ulaganje desetina miliona maraka u Bratunac, koje su omogućili Vlada Republike Srpske i predsjednik Srpske Milorad Dodik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se