Crna hronikaRegija BiračVIJESTI

Kod dvadesetdevetogodišnjaka pronađena opojna droga 

VLASENICA – Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, 07.09.2018. godine oko 20,00 časova, lišili su slobode lice S.Đ. (1989) iz Milića, zbog postojanja sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Naime, kako se navodi u saopštenju za javnost Policijske uprave Zvornik, policijski službenici su preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, u ulici Romanijska, opština Vlasenica, zaustavili putnički automobil marke „Škoda”, kojim je upravljalo lice S.Đ.

Izvršenom kontrolom i pregledom vozila, policijski službenici su pronašli i uz potvrdu oduzeli petnaest (15) pakovanja u kojima se nalazila biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i tri tablete koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ekstazi.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo.

Tagovi
Back to top button
Close
Close