9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Ivanić očekuje izbornu pobjedu

MODRIČA – Kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je večeras u Modriči da vjeruje u svoju izbornu pobjedu jer se zalaže i za običnog čovjeka i njegove interese. 

Ivanić je na predizbornom skupu PDP-a rekao da od prošlih izbora do sada nije iznevjerio nijednog građanina koji mu je ukazao povjerenje.

On je istakao da se na ovim prostorima moraju stvoriti uslovi da ljudi žive dobro, te poručio i da ne želi Republiku Srpsku uvući u neizvjesnost.

Nosilac liste PDP-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan Branislav Borenović rekao je da očekuje najbolji rezultgat od osnivanja partije do sada.

On je ocijenio da je za PDP i SzP najvažnije da građani u što većem broju izađu na izbore. „Nas najviše interesuje izlaznost zato što veća izlaznost znači i veću odgovornost izabranih predstavnika naroda, te garantuje ubjedljiviju pobjedu 7. oktoba“, rekao je Borenović.

Borenović kaže da je Modriča bitna za razvoj privrede ovog prostora i cijele Republike Srpske.

Kandidat PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici četiri Milutin Popović poručio je da će, kada bude izabran, raditi za interese svih građana Repbulike Srpske, a posebno za razvoj Modriče.

„Ovdje bi trebalo reformisati cijelu privredu, staviti je u drugačiji sistem funkcionisanja, dati joj veću podršku i pokrenuti privredne kapacitete kojih ova opština ima mnogo“, rekao je Popović, koji je i predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Modriča.

Na predizbornom skupu predstavljeni su kandidati iz Modriče za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri Milutin Popović, Gordana Vidović i Vanja Pavlović, kao i nosilac liste Milan Đukić iz Dervente, te kandidati i nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva Milenko Ristić iz Lopara.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se