15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Ivanić: Ne želim da srpski narod bude zavađen ni sa Bošnjacima ni sa Amerikancima, niti sa EU

ZVORNIK – Kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je večeras u Zvorniku da će se zalagati da Republika Srpska bude otvorena prema svijetu i da njenim građanima budu otvorena vrata u svim svjetskim prijestonicima. 

„Ne želim da srpski narod bude zavađen ni sa Bošnjacima ni sa Amerikancima, niti sa EU… Želim da našim ljudima budu otvorena vrata u svim prijestonicama širom svijeta“, rekao je Ivanić novinarima prije konvencije SzP-a u Zvorniku.

predizborna tribina sds u zvorniku 2
On je rekao da ne želi da živi u zemlji iz koje ljudi odlaze, nego u kojoj ostaju i dodao da će se za te vrijednosti duboko i istinski zalagati.

„Potpuno sam uvjeren da će te ključne vrijednosti koje su potrebne srpskom narodu, dobiti podršku na oktobarskim izborima. Zato sam uvjeren da ću na ovim izborima pobijediti, kao i kandidat SzP za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica“, rekao je Ivanić.

mladen ivanic 2
Govedarica je poručio da će se zalagati da Fabrika glinice „Birač“ „bude vraćena narodu, odnosno radnicima“.

„Radnici moraju da se pitaju, a to znači Vlada Republike Srpske treba da ima jedan dio akcija, radnici drugi dio, i naravno strateški partner dio, a radnici da odlučuju o svojoj sudbini u ovoj fabrici“, rekao je Govedarica.

On je istakao da će radnici biti ti koji će da se pitaju šta Fabrika glinice „Birač“ radi i kako treba da proizvodi.

mladen ivanic i vukota govedarica
Kandidat Srpske demokratske stranke /SDS/ za parlament BiH iz Izborne jedinice tri Dragomir Vasić rekao je da na ovim izborima očekuje sjajan rezultat i da premaše onaj koji su imali 2014. godine.

„Posebno očekujem pobjedu Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske, kao i odličan rezultat na listi za parlament BiH, jer sam ubjeđen da nama treba kadrovsko osvježenje i najači ljudi, dokazane patriote u Sarajevu da brane interese Republike Srpske“, rekao je Vasić.

Konvenciji SzP prisustvovali su i drugi visoki funkcioneri SDS-a i PDP-a.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se