10.4 C
Zvornik
19. март 2024.

Ivanić: Ishod izbora zavisi od apstinenata

RUDO – Kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je na predizbornom skupu u Rudom da ishod opštih izbora u oktobru zavisi od birača apstinenata. 

„Promjena je tu, vrijeme je da Srpsku vratimo na pravi put na kojem ima mjesta za čestite“, poručio je Ivanić.

Kandidat SzP za predsjednika Srpske Vukota Govedarica rekao je da je SDS devedesetih godina poveo srpski narod u budućnost i da se iz toga rodila najveća pobjeda – Republika Srpska.

„SDS je velika porodica koja je iz godine u godinu, iz decenije u drugu pa i u treću gradila državu“, rekao je Govedarica.

On je naveo da je razgovarao sa malinarima o njihovim problemima i obećao da će, ako bude izabran za predsjednika Srpske, država pomoći ljudima koji rade i da će razumjeti potrebe naroda, saopšteno je iz SzP.

„Garantujem da će se sljedeće godine okrenuti novi list i da će Ministarstvo poljoprivrede za početak odvojiti 20 feninga, a moj konačni cilj je da malinari dobiju 50 feninga podsticaja“, naglasio je Govedarica.

Kandidat PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Jovan Dragičević pozvao je sugrađane da izađu na izbore, jer je svaki glas važan.

„Ne dopustite da vas ubijede da vaš glas nije važan, da niste bitni. Svaki od naših glasova će se daleko čuti, svaki će biti glas za bolje sutra, za obnovu i da svane za narod i Srpsku“, poručio je Dragičević.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se