15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Govedarica: Želim da budem narodni predsjednik

MRKONJIĆ GRAD – Kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica poručio je večeras u Mrkonjić Gradu da želi da bude narodni predsjednik koji će izražavati jedinstvo svih naroda koji žive u Srpskoj. 

„Želim da se okupimo kroz zajedničke ideje koje se zovu budućnost Republike Srpske. Želim da izražavam jedinstvo političkih organizacija koga trenutno nema i da sa najboljim i najsposobnijim ljudima, kojih ima u svim političkim partijama, gradim bolju budućnost“, rekao je Govedarica na tribini SzP-a.

Goveradica je rekao da želi da sa marljivim, odgovornim i poštenim ljudima gradi bolju budućnost i da sarađuje sa mladim ljudima.

Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić kaže da je uvjeren da može na pravi način da predstavlja srpski narod u Sarajevu i u međunarodnim institucijama.

On kaže da će se boriti za Republiku u kojoj će običan čovjek biti srećan i u kojoj će se cijeniti znanje i sposobnost.

„Uvjeren sam da Republika Srpska može biti dio svijeta i siguran sam da mi tamo pripadamo“, istakao je Ivanić.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da građani dobro prihvataju Program obnove koji nudi PDP zajedno sa koalicionim partnerima.

„Hoćemo da Republika Srpska bude mjesto u kojem ćemo normalno, bezbjedno i sigurno živjeti. Sposobni trebaju da dobiju šansu umjesto podobnih, da sve što se troši bude javno objavljeno i da pokušamo da zaustavimo lošu demografsku sliku u Srpskoj“, naveo je Borenović.

Nosilac izborne liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske
Davor Šešić rekao je da bi se više pažnje trebalo posvetiti ženama i da planiraju osnovati fond koji će podržavati njihove ideje.

Kandidat PDP-a iz Mrkonjić Grada za Narodnu skupštinu Petar Šikman kaže da će se boriti za zaustavljanje masovnog odlaska radno sposobnog stanovništva i da se sa dijasporom ostvari posebna saradnja.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se