-0.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Govedarica: Opština da bude okosnica razvoja ovog dijela Srpske

BANJALUKA – Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras da bi opština Kalinovik trebalo da bude okosnica razvoja ovog dijela Srpske. Kandidati SzP-a poručili su sa konvencije u Kalinoviku da od Srpske treba napraviti perspektivno mjesto za život. 

On je na predizbornoj tribini u Kalinoviku istakao da je ovaj kraj prirodno bogat resursima i izrazio uvjerenje da opština može oživjeti investicijama koje će mještanima donijeti radna mjesta i dostojanstven život.

Kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da su Republici Srpskoj potrebne snažna ekonomska, privredna, biološka i moralna obnova.

Iz SzP-a je saopšteno da je Ivanić poručio da ovaj savez nudi promjene i ima rješenja.

Nosilac liste SDS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri Mirko Šarović rekao je da je Kalinovik grad heroj kojem je, nažalost, najmanje vraćeno od svih gradova u Republici Srpskoj.

Nosilac liste PDP-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Miroslav Brčkalo rekao je u Kalinoviku da je šansa za promjene isključivo velika izlaznost na izbore.

Kandidati SzP-a su poručili sa konvencije da od Srpske treba napraviti perspektivno mjesto za život.

Na tribini u Kalinoviku predstavili su se nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Branko Butulija i kandidat SDS-a za poslanika za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Biljana Veletić.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se