10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Govedarica: Narod se mora ujediniti oko zajedničke ideje a to je RS

ŠEKOVIĆI – Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras u Šekovićima da se narod mora ujediniti oko zajedničke ideje, a to je Republika Srpska, njena perspektiva i budućnost. 

„Moja je ustavna obaveza da objedinim narod i uvjeren sam da je to moguće kada su ljudi razumni“, rekao je Govedarica na tribini SDS-a u Šekovićima.

On kaže da je najveća snaga SDS-a u zajedništvu i radu zajedno sa narodom.

Kandidat SDS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri Aleksandra Pandurević izrazila je uvjerenje da će Šekovići dati podršku kandidatima i listama SDS-a.

„Republika Srpska treba sigurne, stabilne, odlučne ljude, a takvi su upravo naši kandidati Vukota Govedarica i Mladen Ivanić“, rekla je Pandurevićeva.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jedinice sedam Snežan Sokić rekao je da se zalaže za decentralizaciju Srpske, te da izrazito nerazvijene opštine dobiju prioritet zajedno sa drugim opštinama.

Na predizbornom mitingu SDS-a predstavljeni su i kandidati ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam, te kandidati za Parlamentarnu skupštinu iz Izborne jedinice tri.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se