9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Govedarica: Biću predsjednik svih građana

KOSTAJNICA – Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica poručio je večeras u Kostajnici da želi da bude predsjednik svih građana Srpske. 

Govedarica je uoči tribine SDS-a rekao da je uvjeren u svoju i u pobjedu kandidata Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića na izborima.

On kaže da nakon izbora želi da da šansu čestitim, poštenim i ljudima punim znanja.

„Želim ljude koji su marljivi i koji su spremni da svaki dan rade za Republiku Srpsku, kao i ljude koji su spremni da rade za narod i u ime naroda. Takva Republika Srpska ima perspektivu i šansu i garant je opstanka srpskog naroda“, rekao je Govedarica.

On je naveo da je građanima Srpske potrebna pravda i istina da bi živjeli kao ljudi u demokratski razvijenim društvima, te dodao da se zalaže za usvajanje zakona o ispitivanju porijekla imovine.

„Borcima treba vratiti njihova zagarantovana prava, želim da penzioneri i zdravstveni radnici budu dostojanstveni, da prosvjetni radnici imaju mnogo veća primanja, te da definišemo kvalitetne, ozbiljne i zakonite podsticajne politike od poljoprivrede pa nadalje“, rekao je Govedarica.

Kandidat SDS-a za poslanika u Predstavničkom dom parlamentu BiH iz Izborne jedinice jedan Slobodan Stanić kaže da je sve više građana pridružuje Savezu za pobjedu.

Kandidat SDS za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Kostajnice Dragan Grublješić rekao je da će se zalagati za razvoj ove opštine, te pozvao građane da izađu na izbore.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se