20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Gošća iz publike izvrijeđala glumicu koja je trudna, a onda je ova krenula ka njoj (video)

Ruska glumica Evelina Bledans (49) gostovala je u TV emisiji u kojoj je govorila o trudnoći i vještačkoj oplodnji u 49-oj godini života, kada je došlo do fizičkog obračuna sa jednom gledateljkom. Burnu reakciju glumice izazvao je komentar djevojke iz publike koja je pomenula njenog bolesnog sina.

Elena Lebedeva, djevojaka iz publike, optužila je glumicu da trudnoćom na pragu pete decenije ugrožava zdravlje svog djeteta, posebno naglašavajući da glumica već ima sina sa Daunovim sindromom.

– Opasno je rađati djecu u periodu od 35 do 40 godine, a šta tek reći za 49. godinu? O čemu si razmišljala? Da li ćeš roditi još jedno djete sa Daunovim sindromom? Nikome ne treba takvo djete, ni tebi ni društvu – rekla je Lebedeva.

Glumica je prvo pokušala mirno da je prekine i kaže nešto, ali kako nije mogla da dođe do reči, ustala je i krenula ka gledateljki. Jedna od gostiju u studiju u tom trenutku je dobacio je da bi Lebedeva trebalo da napusti snimanje emsije, da se tenzije smanje, ali tada je već bilo kasno jer je bjesna glumica već stigla do nje.

– Bjednice! Ovo je za moje djete, jel ti jasno? – rekla je Bledansova nakon što je udarila gledateljku.

– Možete reći bilo šta o meni, ali ostavite djecu na miru! – vikala je ona.

Pogledajte kako je izgledao njihov okršaj:

Glumica inače ima odraslog sina Nikolaja (24) koji živi u Izraelu i mlađeg sina Semjona rođenog 2012. godine sa Daunovim sindromom. Sada, u 49-oj godini života, očekuje djevojčicu nakon što se podvrgla vještačkoj oplodnji.

(Blic)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se