15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

FILMSKA SCENA U BANJALUCI: Vozilom pobjegao niz stepenice (video)

BANJALUKA – Filmska potjera policije sinoć se odigrala u Banjaluci za vozačem automobila pežo 205.

Nakon potjere u centru grada vozač je stigao do gradske Tržnice, nakon čega se spustio automobilom niz stepenice i otišao u nepoznatom pravcu.

Nakon što su shvatili šta se dešava, jedan od policijaca je izašao iz automobila i strčao niz stepenice.

https://youtu.be/LixwAR27S9c

Da li je vozač uhvaćen uvijek nije poznato.

Detalje možete pogledati u videu, jer je riječima teško opisati ovu nesvakidašnju potjeru sa banjalučkih ulica.

Devetnaestogodišnji mladić osumnjičen za nasilničku vožnju

Banjalučka policija identifikovala je devetnaestogodišnjeg mladića čiji su inicijali M.B. koji je na području Banjaluke počinio više saobraćajnih prekršaja. 

Ovaj mladić upravljao je automobilom „pežo“ iako nema položeni vozački ispit i nije se zaustavio na znak policije u banjalučkoj Ulici Aleja Svetog Save, već je nastavio kretanje nasilničkom vožnjom ne pokazujući obzir prema bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

„Dolazeći na rakrsnicu ulica Gajeva i Đure Dančića, M.B. se vozilom nastavio kretati u smjeru Gradske tržnice pješačkom stazom, a potom i stepenicama kroz Gradsku tržnicu“, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Mladić je nastavio da upravlja vozilom kroz Tržničku ulicu u smjeru Ulice Teodora Kolokotronisa, a pripadnici policije su ga stigli u Ulici Isaije Mitrovića.

Alkotestiranjem je utvrđeno da lice M.B. u organizmu ima 1,18 promila alkohola, a sa njim su u vozilu pronađena još dva lica čiji su inicijali S.K. /19/ i A.M. /18/.

Iz Policijske uprava Banjaluka navode da nastavljaju rad na kompletiranju ovog predmeta, a po sagledavanju svih okolnosti utvrdiće se i tačna odgovornost lica koje je upravljalo vozilom, o čemu će biti dostavljen izvještaj nadležom organu.

(Nezavisne novine/SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se