15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Da li ste spremni za život u dvoje?

Našli ste srodnu dušu sa kojom biste započeli život udvoje. Ipak, pitate se da li je pravo vrijeme za to. Projverite da li ste spremni za zajednički život…

Kada je pravo vrijeme za početak zajedničkog života zavisi od para do para, ipak jedna stvar zajednička je za svaki. Riječ je o pitanju koje morate postaviti partneru prije nego što se odlučite na taj korak.

Anketa u kojoj je učestvovalo 1.000 parova htjela je da otkrije na šta se najviše žale kada je riječ o početku zajedničkog života.

Odgovarali su na pitanje: „Šta bi voljeli da ste raspravili s partnerom prije nego što ste započeli zajednički život?“.

Najveći broj parova odgovorio je takođe pitanjem: „Kako ćemo podeliti plaćanje računa?“.

Uz to, 16 posto parova je priznalo da je raspodjela plaćanja računa bila najteža tema koju je trebalo da načnu. Međutim, iako započinjanje te teme može da bude nezgodno prije useljenja, odgađanje razgovora samo će otežati i pogoršati situaciju.

Zato se parovima savjetuje da sva pitanja u vezi plaćanja računa raščiste prije nego se usele u zajednički dom. Većina parova problem riješi tako da svako plaća pola računa, a neki pronađu i druge načine kako bi plaćanje računa bilo što pravednije. Koji god način izabrali, najvažnije je da na vrijeme o tome razgovarate s partnerom kako biste izbjegli bilo kakva neugodna iznenađenja kada počnete zajedno da živite.

(Dnevno.hr )

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se