23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Čudan objekat primjećen na Antarktiku i niko ne zna šta je (video)

Čudan objekat na Antarktiku pronađen je na aplikaciji Google Earth i izgleda da niko nema pojma o tome šta je.

Misteriozni objekat je otkriven je nakon topljenja leda na Antarktiku a mogao je da ostane tamo skriven godinama, piše Miror.

Objekat, sastavljen od niza građevinskih struktura u dužini od oko 1.500 km, izazvao je brojne spekulacije i teorije zavjere korisnika interneta.

Mnogi su isprva pomislili da je riječ o nekoj od istraživakih stanica, s obzirom da je poznato da se više njih nalazi na ovo kontinentu, ali se ispostavilo da to nije slučaj

„Mislio sam da je objekat korišćen u svrhu istraživanja. Ali sam pogledao u koordinate i pogledao sam na više lokacija za sve poznate istraživačke stanice na Antarktiku, a najbliža je norveška, koja se nalazi na 320 km udaljenosti“, kazao je istraživač paranormalnih aktivnosti poznat pod nadimkom ‘Conspiracy Depot’.

Jedan korisnik interneta se zapitao da li je otkriće zapravo nuklearni bunker za svetske moćnike i elitu, piše britanski Ekspres, dok su drugi uočili da ovo područje unutar Antarktike izgleda kao da je pokriveno trakom za vozila, a izgleda da postoji i pista.

Drugi istraživač Florida Makius skrenula je još više pažnje na ovu teoriju zavjere kada je potvrdila da je misteriozni objekat vidljiv sve do 2001. godine. Pogledala je sajt iz godine u godinu i rekla: „ovo je tako grozno mjesto kakvo nikada nisam vidjela u svom životu.“

Potom je dodala „da izgleda kao pista i neka vrsta operativnog centra“.

Ali sve do sada ostalo je neotkriveno šta je zapravo ovaj objekat.

(B92)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se