9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Muškarac rođen u ovom znaku se najteže odlučuje za brak

Mnogi muškarci se teško odlučuju za brak, a na njihovu spremnost da uplove u ovu zajednicu može da utiče i horoskopski znak.

Prema zodijaku, slijedeći horoskopski znaci se teže odlučuju za ovaj korak u životu…

Blizanci

Šarmantni i naklenjeni flertu, Blizanci nemaju problem da privuku pažnju suprotnog pola. Oni su inteligentni, veoma komunikativni i kreativni, te njihova mnogobrojna interesovanja i svestranost intrigiraju mnoge.

Pripadnici ovog znaka imaju veoma visoke standarde kada je suprotni pol u pitanju, a zaintrigiraće ga interesantna i svestrana osoba koja će imati mnogo razumijevanja za njegov način života, pa i povremene flertove. Blizanci brak često doživljavaju kao sputavanje.

Strijelac

Strelac obožava slobodu, i upravo to je razlog zašto često biježi od braka. Oni žele ljubav na duge staze, bilo da je riječ o prijateljstvu ili emotivnoj vezi, ali bez ikakve vrste ograničavanja koja bi ga ukrotila. Izuzetno je nježan u vezi, te će njegova partnerka dobijati punu pažnju, a veoma mu se dopadaju jake i nezavisne žene.

Vodolija

Koliko god maštali o sigurnoj luci, muškarci rođeni u znaku Vodolije su zapravo individualisti. Sloboda i nezavisnost su mu veoma bitni, te kada u ljubavnoj vezi osjeti bilo kakvu vrstu pritiska, počeće postepeno da se udaljava. S obzirom na to da je veoma šartmantan, u životu ima mnogo veza. Ipak, kada zavoli i u potpunosti se preda, spreman je da svu pažnju pokloni svojoj izabranici. Drugo je pitanje koliko će to potrajati.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se