Crna hronikaVIJESTI

Pucao ispred kuće na Branjevu pa uhapšen

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, lišili su slobode lice R.R. (1955) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Naime, Policijskoj stanici Kozluk, 19.03.2018. godine oko 21,30 časova, prijavljeno je da u porodičnoj kući mjestu Branjevo, grad Zvornik, lice R.R. puca iz vatrenog oružja. Postupajući po prijavi, policijski službenici su izašli na lice mjesta i pronašli R.R. kojom prilikom je kod istog pronađena i privremeno oduzeta automatska puška iz koje je lice pucalo i određena količina municije, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja za počinjena krivična djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Tagovi
Back to top button
Close
Close