18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Misije OEBS-a ima dobre odnose sa administracijom grada

ZVORNIK – Zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović razgovarao je danas u Zvorniku sa zamjenikom šefa Misije OEBS-a u BiH, ambasadorom Aleksandrom Čupliginom.

Ivanović se, nakon sastanka, zahvalio Čupliginu na posjeti, dodavši da su predstavnici Misije OEBS-a u BiH uvijek dragi gosti u Zvorniku.

– Grad Zvornik ima izuzetno dobru saradnju sa OEBS-om, a nadamo se da će takva saradnja biti nastavljena i u budućnosti – rekao je Ivanović koji je napomenuo da je tokom sastanka Čupligin upoznat sa projektima koji se realizuju u gradu, te da se razgovaralo i o ovdašnjoj bezbjednosno-političkoj situaciji.

Čupligin je izrazio zadovoljstvo povodom današnje posjete Zvorniku, naglasivši da Misija OEBS-a ima veoma dobre odnose sa administracijom grada.

– Iskoristili smo današnju posjetu da razgovaramo o aktuelnim problemima i pitanjima sa kojima se grad suočava. Razgovarali smo i o pitanju jezika i bojkotu škole. Želimo zamoliti vlasti Republike Srpske da ovo pitanje riješe što je prije moguće i na dobrobit djece – rekao je Čupligin.

Zamjenik šefa Misije OEBS-a pohvalio je Grad Zvornik za podršku građanskom društvu i za održavanje dobrih odnosa između naroda koji u ovom gradu žive.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se