izbor urednikanaslovnaVIJESTIZvornik

Pomozimo hitno malom Aleksandru!

Jednogodišnjem Aleksandru Gajiću iz Zvornika dijagnostifikovan je rijedak i agresivan tumor na malom mozgu i hitno mu je potrebno lječenje u Njemačkoj za šta je neophodno obezbijediti oko 200. 000 evra. Njegovi roditelji mole sve ljude dobre volje da im pomognu da što prije sakupe taj novac, jer je u pitanju život njihove bebe.

Jednogodišnjem Aleksandru Gajiću iz Zvornika dijagnostifikovan je rijedak i agresivan maligni tumor na malom mozgu i hitno mu je potrebno lječenje u Njemačkoj.

„Kada je počeo da krivi glavu na desnu stranu odveli smo ga kod ljekara gdje je ustanovljena rijetka i agresivna vrsta tumora na malom mozgu. Operisan je u Beogradu i tada je tumor izvađen, ali su nam doktori rekli da su prisutne ćelije koje mogu ugroziti i ostale vitalne organe, pa je neophodan odlazak u Njemačku gdje bi se vršila protonska zračenja“, kaže Aleksandrov otac Željko.

Za odlazak na liječenje i zračenja u Njemačku neophodno je 200.000 evra, a njegovi roditelji koji žive u zvorničkom selu Tomanići te pare nemaju, jer nemaju ni stalne poslove.

Mali Aleksandar je veliki borac, ali je u poslednje vrijeme ponovo počeo često da povraća i ima tikove na jednom oku. Opasna bolest prijeti da mu ugrozi život, ali nade ima. Nadamo se pomoći plemenitih ljudi koji će svojim novčanim prilozima pomoći da jednogodišnji Aleksandar otputuje u Njemačku i to što prije, jer je svaki dan dragocjen za njegovo izliječenje.

Broj telefona za pomoć: 066/ 614 – 365

Broj žiro-računa: 562 – 003 – 81433983 – 77
(uplate iz BiH na ime Željko Gajić)

IBAN BA: 395620038143424761
SWIFT BIC: RAZBBA22
(uplate iz inostranstva)

[mom_video type=“youtube“ id=“fsvbM2aV7cA“]
Tagovi
Back to top button
Close
Close