9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Košarkaški spektakl Srbija – Srpska u Zvorniku

„Košarkaški sabor“ na kojem se tradicionalno sastaju selekcije Republike Srpske i Srbije ove godine biće održan 27. decembra u Zvorniku.

Po tri košarkaške selekcije Republike Srpske i Srbije odigraće u srijedu, 27. decembra revijalne utakmice na Saboru, koji tradicionalno organizuje ovaj događaj.

„Nezavisne novine“ su prenijele da će „Košarkaški sabor 2017“ početi utakmicom selekcija u kolicima Republike Srpske i Srbije, a taj meč je na programu meč je od 14 časova.

Dva sata kasnije biće utakmica ženske košakaške selekcije RS i reprezentacije ženske košarkaške lige Srbije, dok je meč muške reprezentacije RS i lige Srbije na rasporedu od 18 časova.

U poluvremenu utakmice košarkaša biće održano takmičenje u šutiranju trojki i zakucavanju, a istog dana biće proglašeni najbolji košarkaš i košarkašica Republike Srpske za 2017.

Povodom obilježavanja 25 godina Košarkaškog saveza Republike Srpske, na saboru će biti uručen određen broj nagrada i priznanja.

KS RS sabor organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva porodice, omladine i sporta RS i grada Zvornika, a tehnički organizator je KK Zvornik Basket. Prethodne godine, po 20. jubilarni put „Košarkaški sabor“ je održan u Trebinju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se