20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Retroaktivne naknade privrednim subjektima za stvaranje novih radnih mjesta

ZVORNIK – Gradska uprava Grada Zvornika raspisala je Javni poziv za dodjelu retroaktivnih naknada za podršku privrednim subjektima za stvaranje novih radnih mjesta u prerađivačkoj industriji ili poljoprivredi.

Gradska uprava Grada Zvornika i UNDP dodijeliće bespovratna finansijska sredstva privrednim subjektima iz oblasti poljoprivrede i prerađivačke industrije koji su registrovani na teritoriji grada Zvornika i koji su u periodu od 31. avgusta 2016. godine do 31. avgusta 2017. godine zapošljavanjem povećali broj radnih mjesta u gradu Zvorniku. Sredstva će biti dodijeljena za već realizovano zapošljavanje u obliku retroaktivne naknade. Cilj je da se pruži podrška poslodavcima koji su već pokazali kapacitet za proširenje djelatnosti, ulaganje u mladu radnu snagu i inkluzivno zapošljavanje.

Ukupan budžet za podsticajna sredstva biće određen na osnovu prijava, ali neće prelaziti 200.000 KM. Jedna firma moći će dobiti sredstva maksimalno u iznosu od 25.000 KM.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom se mogu podnijeti u Šalter sali Gradske uprave Zvornik. Rok za podnošenje je od 29. novembra zaključno sa 6. decembrom 2017. godine.

Javni poziv objavljen je na oglasnoj tabli Gradske uprave, kao i na internet stranici Gradske uprave www.opstina-zvornik.org gdje se može preuzeti i obrazac prijave. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona br. 056/230-410, kao i lično u kancelariji br.57.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se