4.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Radi Manojlović postavili bombu ispod auta

Rada Manojlović (32) proživjela je pravi pakao na turneji u Americi! Pjevačica je skoro dva mjeseca provela u SAD i nije ni slutila da će u njenom omiljenom Majamiju preživjeti dramu koju će pamtiti do kraja života.

Kako Kurir saznaje, ispod automobila koji je bio namijenjen za njen prevoz bila je postavljena eksplozivna naprava!

Na mjesto incidenta ubrzo je stigla ekipa američke policije, koja je, nakon detaljne provjere, utvrdila da je u pitanju bomba.

“Incident se dogodio prije dvije godine. Diskoteka u kojoj je Rada nastupala bila je dupke puna. Pjevačica je sa svojim timom na tezgu stigla oko ponoći. Vozač ih je dovezao ispred diskoteke, nakon čega je automobil parkirao na rezervisanom mjestu. Oko tri sata poslije ponoći nastao je opšti haos. Obezbeđenje kluba je spazilo dva muškarca koja su se sa torbom muvala oko njenog automobila. Nisu htjeli da rizikuju, već su odmah pozvali policiju”, ispričao je Kurirov izvor.

“O tome nikad nisam željela da pričam. Hvala bogu, sve se završilo kako treba. Smatram da nema potrebe praviti senzaciju od toga. Neprijatnosti se dešavaju, ali ja se trudim da im ne dajem na značaju. Sada radim na novim pjesmama i jedva čekam sljedeću godinu, kada ću ponovo otići na turneju po Americi”, rekla je Rada.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se