-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Iz Srbije ‘švercovao’ tekstilnu robu i skladištio u Pilici

ZVORNIJK – Policijski službenici Policijske stanice Kozluk su na osnovu operativnih saznanja, preduzimajući određene operativno-taktičke mjere i radnje u cilju sprečavanja krijumčarenja tekstilne robe, 06.11.2017. godine, oko 17,50 časova, na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Branjevo, zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke „Peugeot“, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali J.A. iz R.Srbije, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prilikom kontrole i pregleda vozila, pronađena je veća količina tekstilne robe za koju lice nije imalo potrebnu dokumentaciju. Od strane policijskih službenika, lice J.A. je lišeno slobode. Prilikom kriminalističke obrade utvrđeno je da J.A. tekstilnu robu prevozi iz Republike Srbije u Bosnu i Hercegovinu, krijući robu u putničkom automobilu, gdje na taj način izbjegava carinsku kontrolu, nakon čega istu skladišti u pomoćni objekat u mjestu Pilica, grad Zvornik, saznaje se iz saopštenja PU Zvornik.

Izvršenim uviđajem, policijski službenici su u pomoćnom objektu u Pilici pronašli veću količinu tekstilne robe, čija procjenjena vrijednost od strane nadležnih organa iznosi oko 11.257,00 KM.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Tužilaštva BiH. Policijski službenici preduzimaju dalje zakonom propisane mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela „Krijumčarenje“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se