9.3 C
Zvornik
18. април 2024.

Održana centralna manifestacija u okviru „Dana jabuke“ u školi u Čelopeku

ZVORNIK – U Osnovnoj školi „Desanka Maksimović“ u Čelopeku danas je održana centralna manifestacija u okviru „Dana jabuke“ koji se u ovoj školi organizuju od 2002. godine.

– Tradicionalno, posljednje sedmice u oktobru, organizujemo „Dane jabuke“. Manifestaciju smo ove godine počeli izložbama svih sekcija na temu jabuke koje su priređene, kako u centralnoj, tako i u područnim školama i gdje smo proglasili autore najljepšeg panoa, te likovnih i literarnih radova. Danas je završna manifestacija u okviru koje imamo priredbu uz učešće recitatorske, horske, dramske i ritmičke sekcije. Takođe smo upriličili izložbu jela od jabuke koja su napravile majke i bake naših učenika. Pored toga, sekcija „Klub-igre bez granica“ priredila je program u okviru kojeg su djeca igrala šah, kao i igru pod nazivom „poješću te jabučice“ sa figuricama u obliku jabuke, slagali puzle i imali druge igre. Sve je u znaku jabuke, pa u skladu sa tim svi zaposleni u školi nose bedževe u obliku jabuke – rekla je direktor škole Sanja Tanacković .

Pored roditelja i drugih gostiju današnjoj manifestaciji prisustvovala je i šef Kabineta gradonačelnika Zvornika Dragana Milošević. Svi gosti, nakon programa koji je danas pripremljen u školi u Čelopeku, mogli su da degustiraju slatke proizvode koje su napravile vrijedne Čelopečanke.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se