23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Grad Zvornik se predstavio na Međunarodnom sajmu turizma

ZVORNIK – Grad Zvornik se zajedno sa gradskom Turističkom organizacijom predstavio na 39. Međunarodnom sajmu turizma i turističke berze koji je održan u Sarajevu od 18. do 21. oktobra

Na samostalnom štandu naš grad je predstavljen promotivnim filmom i promo-materijalom, a prezentovani su i smeštajni kapaciteti koje nude zvornički hoteli i moteli.

– Zadovoljni smo učešćem, jer je veliki broj ljudi prilazio štandu, ineteresujući se za kulturno-istorijsko naslijeđe, prirodne ljepote, kao i manifestacije koje nudi Zvornik. Takođe, razmijenjena su iskustva sa turističkim radnicima iz drugih gradova, a kao prvi konkretan rezultat učešća Grada Zvornika na Sajmu turizma u Sarajevu najavljena je u prvoj polovini novembra posjeta jedne grupe učenika iz sarajevske Turističke škole gdje će im predstavnici naše Turističke organizacije predstaviti Zvornik i ono što naš grad nudi – kažu u Odjeljenju za privredu, razvoj, poljoprivredu i društvene djelatnosti grada Zvornika.

Zvornik je bio jedini predstavnik iz Republike Srpske, a na Sajmu je i zvornička Kompanija „Vitinka“, koja je bila sponzor gradskog štanda, predstavila ponudu svojih proizvoda za koje su posjetioci pokazali veliko interesovanje.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se