izbor urednikanaslovnaVIJESTIZvornik

Turistički promotivni film o Zvorniku povodom Svjetskog dana turizma

ZVORNIK – Turistička organizacija grada Zvornika je povodom Svjetskog dana turizma koji se obilježava danas prezentovala u cjelosti turistički promotivni film o Zvorniku, a u cilju da što više ljudi vidi, čuje i podijeli priču o našem gradu.

Film se može pogledati na zvaničnoj internet stranici Turističke organizacije grada Zvornika (www.zvornikturizam.org) i na zvaničnoj fejsbuk stranici Visit Zvornik. Film promoviše sve ono što je reprezentativno na našem području kada su prirodne i kulturne atrakcije u pitanju, prikazuje atraktivne sadržaje za goste, ugostiteljsku ponudu i još mnogo zanimljivosti.

Turistički promotivni film o Zvorniku sadrži prelijepe kadrove koje prati zanimljiva priča o našem gradu.

– U skladu sa temom Svjetskog dana turizma za 2017. godinu „Održivi turizam, instrument razvoja“, želimo da pošaljemo poruku da Zvornik ima puno prirodnih i kulturnih vrijednosti prema kojima se treba odnositi sa poštovanjem, koje treba čuvati, zaštititi i učiniti ih dostupnim za turiste – kažu u zvorničkoj Turističkoj organizaciji.

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske će povodom Svjetskog dana turizma 6. oktobra u Zvorniku u hotelu „Vidikovac“ organizovati seminar gdje će stručnjaci iz oblasti turizma govoriti na najrazličitije aktuelne turističke teme, što će učesnicima omogućiti da unaprijede svoja znanja i poboljšaju svoj rad u praksi.

[mom_video type=“youtube“ id=“O-g-QLHx-h0″]

Tagovi
Back to top button
Close
Close