18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Na „Trofeju Pantera“ zvornički Srpski Soko najbolji u generalnom plasmanu

Na turniru „Trofej Pantera“ u organizaciji Džudo kluba Panter iz Bijeljine učestvovalo je preko 60 klubova iz: Mađaske, Hrvatske, Grčke, Makedonije, Crne Gore, Bugarske, Poljske, Rumunije, Srbije, Slovenije, Ukrajine, BiH, sa preko 600 takmičara.

Promoter turnir je bio Nemanja Majdov, svjetski šampion u džudou.

Džudo klub Srpski Soko je nastupio sa 80 takmičara koji su se takmičili u pet uzrasnih kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji. Džudo klub Srpski Soko je osvojio 12 zlatnih, 19 srebrnih i 23 bronzane medalje.

U pojedinačnoj konkurenciji Jovana Novaković je proglašena za najbolju u konkurenciji poletarki, Nikola Radivojević u konkurenciji poletaraca, a Bogdan Vuković u konkurenciji starijih pionira.

-Nać klub je proglašen za najbolji u konkurenciji: mlađih poletarki, mlađih poletraca, poletarki i poletaraca. Na kraju turnira proglašeni smo za najbolji klub u generalnom plasmanu što je veliki rezultat u ovako jakoj konkurenciji, rekli su nam u zvorničkom džudo klubu.

Treneri koji svakodnevno treniraju sa djecom i koji su djecu vodili na turnir su: Suzana Tripković, Vojo Tokanović, Dalibor Bošković, Igor Kikić, Dane Pepić, Ognjen Pavlović i Dragan Božović.

Sportski direktor kluba Ognjen Pavlovic i predsjednik kluba Dragan Božović su jako zadovoljni postignutim rezultatom i najavili su dodatno omasovljenje kluba i stvaranje jos boljih uslova za rad-

-Ovom prilikom se zahvaljujemo Gradskoj uprvi i Kabinetu predsjednika Republike Srpske, kao i drugim sponzorima i prijateljima kluba na iskrenoj podršci u radu, dodali su Božović i Pavlović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se