13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Za dvije sedmice skoro hiljadu kazni za briznu na području koje pokriva PU Zvornik

Savremeni radarski uređaj evidentirao 991 prekršaj

ZVORNIK – Policijska uprava Zvornik je u vremenskom periodu od 18.07. do 31.07.2017. godine koristila savremeni radarski uređaj za mjerenje prekoračenja brzine, na području koje se nalazi u operativnoj nadležnosti PU Zvornik.

Za vrijeme korišćenja navedenog uređaja na našem području, evidentiran je 991 prekršaj prekoračenja brzine kretanja. Vozačima koji su počinili prekršaj evidentiran savremenim radarskim sistemom, obavještenje o učinjenom prekršaju dostavlja se na prijavljenu adresu prebivališta.

S obzirom da slijedi period kada su povoljni vremenski uslovi koji omogućavaju razvijanje većih brzina, a kako je neprilagođena i nepropisna brzina jedan od glavnih uzroka saobraćajnih nezgoda, apelujemo na sve vozače da poštuju ograničenje brzine kretanja.

Policijska uprava Zvornik će i u narednom periodu da nastavi sa aktivnostima kada je u pitanju bezbjednost saobraćaja, s obzirom da je turistička sezona u toku pa je samim tim i veća frekventnost saobraćaja. Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu kulturu i saobraćajne propise, rečeno je iz PU Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se