15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Poslanici SNSD-a obradovali školarce

ZVORNIK – Danas je u prostorijama Gradskog odbora SNSD-a u Zvorniku, povodom početka školske godine, upriličen prijem za članove Udruženja porodica sa četvoro i više djece „Naši anđeli“.

Tom prilikom poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH  Dušica Šolaja, Obren Marković i Lazar Prodanović uručili su školske torbe sa školskim priborom za 14 učenika prvog razreda i simboličnu pomoć u školskom priboru za još 90 članova „Naših anđela“ koji su školskog uzrasta.

– Ovo je akcija koja ima simboličan karakter da pomognemo porodicama i podržimo naše sugrađane koji će, neki sutra, neki u ponedeljak, krenuti u prvi razred sa željom da im ti prvi školski dani ostanu u lijepom sjećanju. Ujedno da skrenemo pažnju da je važno podržati višečlane porodice i da je potrebno da se svi, i lokalna zajednica i nevladine organizacije i vršioci vlasti na svim nivoima, bez obzira iz koje političke partije dolaze, uključe u proces podrške ovih porodica i stvaranja preduslova za rješavanje problema koji imamo sa natalitetom – istakla je Šolaja.

Dragana Ćupović, predsjednica udruženja „Naši anđeli“, zahvalila se poslanicima na pomoći koja ovim porodicama puno znači.

– Oni su nam i ranije pomagali i nadamo se da će tako biti i ubuduće – rekla je Ćupovićeva koja je podsjetila da je udruženje osnovano 2008. godine i da broji 160 porodica.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se