20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Janja: Nepokretni starac nastradao u požaru

BIJELJINA – Nepokretni Mujaga Ćoralić (69) iz Janje kod Bijeljine smrtno je stradao u požaru koji je zahvatio njegovu kuću u tom semberskom naselju.

Tragedija se dogodila u ponedjeljak oko 15 časova, a sumnja se da je vatru izazvala zapaljena cigareta koja je ispala starini na posteljinu.

Požar su policiji prijavili mještani kada su vidjeli da iz kuće Ćoralića izlazi dim.

U Policijskoj upravi Bijeljina, navodeći inicijale, rekli su da su vatrogasci odmah izašli na lice mjesta i lokalizovali požar.

– Uviđajem je utvrđeno da je smrtno stradao vlasnik kuće. O ovom slučaju obaviješteno je Okružno tužilaštvo u Bijeljini – kazali su u policiji.

Prema riječima mještana starac je živio sam.

– Kažu da je mu je ispala cigareta i zapalila posteljinu. On je nepokretan, tako da nije mogao da izbjegne smrt. Žalosno – kazala je jedna od mještanki, koja nije željela da joj objavimo ime.

Slične tragedije dešavale su se i ranije. Tako je nekoliko godina ranije u požaru smrtno stradao Sakib Bećić (79) iz Maoče kod Brčkog. Bećić je takođe bio nepokretan kada je u njegovoj kući na donjem spratu izbio požar. Kobnog jutra sa njim su bile kćerke koje su mu napravile doručak i otišle na sprat kuće, a starina je ostao u prizemlju. U jednom momentu začuo se prasak, nakon čega je izbio plamen. Njemu je od vatre izgorjela skoro polovina tijela. Leš je pronađen na krevetu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se