naslovnaPolitikaVIJESTI

Novi pokušaj uništenja institucija RS iznosi pet miliona dolara

BANJALUKA – Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ tvrdi da ne prestaju napadi na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, predsjednika Vlade Željku Cvijanović i Radio-televiziju Republike Srpske, te da finansije za još jedan pokušaj uništenja institucija Srpske zasad iznose pet miliona dolara. 

SNSD ističe da SDS, PDP i Ćamil Duraković istim rječnikom napadaju RTRS, te da to nikoga ne čudi „jer su takozvanom Savezu za promjene isti pokrovitelji i naredbodavci“.

„Soroševa ekipa iz Makedonije preselila je na teren Republike Srpske, iako im je centar Podgorica. Finansije za još jedan pokušaj uništenja institucija Republike Srpske, zasad iznose pet miliona dolara“, navedeno je u saopštenju.

Iz SNSD-a poručuju da Duraković i Savez za promjene pozivaju na neplaćanje RTV pretplate, iako od tih sredstava pola ide za BHT koji je pridruženi član koalicije „što gore, to bolje“.

„Dovoljno je vidjeti da i nema objektivnih ili pozitivnih vijesti o Srpskoj na sarajevskim televizijama, portalima ili `isturenoj BN televiziji`“, kažu iz SNSD-a.

Iz ove stranke su istakli da je to još jedna izgubljena bitka jer će se na izborima 2018. godine, pod zastavom Srpske i vođstvom SNSD-a i Milorada Dodika, „Srpska osloboditi izdajnika“.

„Kao što je referendum o 9. januaru kao Danu Republike, bio osvajanje slobode, tako će izbori u oktobru 2018. godine vratiti Srpskoj njene otete dejtonske nadležnosti“, navode iz SNSD-a.

(SRNA)

Tagovi
Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close
Close